sestdiena, 2013. gada 13. aprīlis

Katlakalns gaida mūs!

20. aprīlī ViAGars dosies uz pieRīgu, lai ar savu improvizāciju priecētu skatītājus Katlakalnā. 20. aprīlī Katlakalnā jau otro gadu notiks improvizācijas festivāls "Improfests", kurā vienuviet uzstāsies seši improvizācijas teātri, tostarp arī mēs!


Improfesta sākums plkst. 19:00. Tā laikā bez mums vēl varēsiet redzēt šādus teātrus:
  • Improvizācijas teātris „AKA”
  • Rīgas Hanzas vidusskolas studija
  • Katlakalna improvizācijas teātris
  • Hamleta improvizācijas teātris
  • Jam-teātra šovs “Pilnīgi slepeni”
Katrs no teātriem uzstāsies aptuveni 30 minūtes, tā kā rēķinieties uz vairāku stundu slodzi vēdera muskuļiem! Savu šova programmu teātri veidos pēc savas sirds patikas, spēlējot gan īsās ainas, gan garās formas, gan muzikālās formas – īsāk sakot, kas pašiem labāk patīk un izdodas.

Pasākuma mērķis - iepazīstināt skatītājus ar improvizācijas dažādību.

Pasākuma norise paredzēta pie galdiņiem ar līdzpaņemtu cienastu. Ieejas maksa pasākumā noteikta 2 Ls

Kā tur nokļūt?
Meklējiet pēc adreses "Pļavniekkalna iela 35, Katlakalns, Katlakalna Tautas nams"!

Līdz turienei visērtāk būs nokļūt ar paša auto, bet, ja tāda ekstra negadās, tad arī sabiedriskais transports māk līdz turienei aizvest:
1) Mikroautobuss "Rīga-Pļavniekkalns-Ķekava" pieved tieši klāt, paprasot par to tikai 55 santīmus biļetei līdz Pļavniekkalnam.
2) Mikroautobuss "Rīga-Ķekava" aizvedīs līdz pieturai "Titurga" par nieka 50 santīmiem, bet tad gan būs jāiet vēl kādas 10 minūtes līdz kultūras namam!
3) Ja mikriņi nepatīk, tad var braukt arī ar Rīgas Satiksmes 26. autobusu. Aizvedīs līdz pieturai "Ādiņas" par vienu e-talona cenu, kas svārstās no 0,50 - 0,70 Ls.

Lai vai kā, nokļūt līdz turienei var! Tā kā gaidīsim! ;)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru