otrdiena, 2013. gada 5. februāris

Atkal bijām Jelgavā

14. novembrī devāmies uz Jelgavu, lai piedalītos XII Starpaugstskolu teātra sporta turnīrā, kas notika Studentu dienu ietvaros. Jelgavā nebijām spēlējuši kopš 16. maija sadraudzības turnīra, un nu trīs cilvēku vietā, kā iepriekš, aizbraucām veselas divas komandas!

 
Turnīrā kopumā piedalījās 8 komandas - četras jelgavnieku komandas, ViAGars, Ār-prāts un par leģendu kļuvušās Stradiņu meitenes, kuras ienesa turnīrā "medicīnas jociņus". :)
  
Šis turnīrs bija kā mazās improvizācijas iesvētības mūsu jaunajām spēlētājām - Lotei un Diānai, kuras turējās godam, neizrādot skatītājiem ne vismazāko uztraukumu.
Arī pieredzējusī komanda, kurā spēlēja Elīna, Inese, Sandis un Alise parādīja sevi, cik labi vien spēja, sacenšoties ar vienu no spēcīgākajām Jelgavas komandām.


Pēc turnīra sekoja vēl ilgas sarunas, dziedāšana, jauka atmosfēra pie kopīgās vīna bļodas un nerimstoši joki  līdz pat rīta gaismai, kam sekoja visciešākais miegs vilcienā Jelgava-Rīga. No turnīra atgriezāmies, kā vienmēr, ar milzu lērumu pozitīvām emocijām un sākam jau gaidīt nākamo turnīru, lai atkal satiktos ar labāko garastāvokli!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru