pirmdiena, 2012. gada 9. aprīlis

ViAGars taisās uz kārtējo turnīru

Sestdien ViAGars dosies ciemos uz Rīgu, lai piedalītos improvizācijas teātra „ār-prāts” rīkotajā turnīrā jeb teātra sporta festivālā „Uzplaukums talkā”. Turnīrs notiks 14. aprīlī plkst. 14.00 LU Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātē, Jūrmalas gatvē 74/76.

Kā vienmēr esam gatavi trakai improvizācijai un nedzirdētām tehnikām, lai ne tikai sacenstos, bet arī lai izbaudītu jauku un patīkamu laiku lielisku improvizatoru sabiedrībā. Kas no tā visa sanāks – nezina neviens, tādēļ jums visiem nāksies vien pašiem nākt un skatīties, ko ViAGars un citi impro meistari no Jelgavas un Rīgas šoreiz uzmeistaros! ;)

Šajā studiju gadā tas jau būs trešais turnīrs, kurā būsim pabijuši. Pagājušā gada 16. novembrī devāmies ciemos uz Jelgavu un piedalījāmies XI Teātra sporta turnīrā, izpelnoties 2. vietu; februārī rīkojām paši savu turnīru Valmierā, bet tagad atlicis doties ciemos pie trakā „ār-prāta”. Taču prognozes sola, ka tas nebūt nav viss un līdz vasarai vēl gaidāma virkne aktivitāšu.

Sekojam līdzi Twitter pasaulē un visur citur un tad jau garām nekas netiks palaists! ;)

1 komentārs:

  1. Malači, skatos, ka viss ne tikai turpinās, bet ir pat ieguvis jaunu elpu, par ko ir milzīgs prieks :) Ceru vēl skatīt un iespējams kādreiz arī būt! :) turās, mīlīši

    AtbildētDzēst