sestdiena, 2013. gada 9. marts

6dien nāc ciemos uz RTU!

16. martā dosimies uz Rīgu, Rīgas Tehnisko universitāti (RTU), lai uzstātos XIV Latvijas Studentu teātra dienās. Šī gada tēma ir «Mīkla» un tās ietvaros rādīsim skatītājiem Ilvijas Blokas lugu „Kabarē”.


16. martā no plkst. 12.00 RTU Mazajā zālē visas dienas garumā notiks studentu teātru izrāžu vai fragmentu skate, un to vērtēs profesionāla žūrija: RTU Studentu kluba direktore, režisore Asja Visocka, režisore Anna Eižvertiņa, režisore Dana Indāne, režisors Elmārs Seņkovs, aktieris un režisors Kārlis Krūmiņš, kā arī RTU administratīvais direktors Zigmunds Zitmanis. Labākais teātris saņems ceļojošo Lielo balvu – «Āksta cepuri». Tiks noteikts arī gada labākais studentu aktieris un aktrise, kā arī pasniegtas īpašas balvas par radošām veiksmēm. 

Mūsu teātris „ViAGars” uzstāsies pēc kārtas otrie, plkst. 13:10. Bet visas dienas gaitā kopumā uzstāsies vēl 12 citi teātri no visas Latvijas: RTU studentu teātri «Spēle» un «Kamertonis», Latvijas Universitātes (LU) Studentu teātris, Rēzeknes Augstskolas (RA) studentu teātris «ĶerRA», Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas (JVLMA) operstudija «Figaro», Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) Studentu teātris, Latvijas Kultūras koledžas (LKK) Studentu teātris, studijteātris «AKA», Jaunais Miltu teātris, Alises Rozes teātris, Improvizācijas teātris «ImproZoo» un VEF Kultūras pils ansamblis «Rīgas Pantomīma».

Aicinām visus, kas sestdien ir Rīgā, nākt un izbaudīt lielisku dienu ar jauniešu teātriem un vērot interesantus priekšnesumus! Tik daudz izrāžu vienuviet, pietam bez ieejas maksas, gadās tikai reizi gadā! 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru